Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi spada u ozbiljnije vodoinstalaterske probleme. Zamena vodovodnih cevi se može uraditi kompletno pri renoviranju kupatila ili pak u slučaju hitne intervencije usled pucanja cevi, curenja vode… Zamena vodovodnih cevi u kupatilu kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su klijentima sa teritorije opštine Zvezdara, 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena vodovodnih cevi – Vodoinstalater Zvezdara

Zamena vodovodnih ceviZameni vodovodnih cevi nije jedna od omiljenijih intervencija kod naših klijenata. Uvek kada treba da obavimo ovaj posao, klijenti najčešće pomisle na sav haos koji zamena vodovodnih cevi sa sobom nosi. Međutim, sa našim vodoinstalaterima, čak i neke od kompleksnijih intervencija, poput ove, prođu uz minimalan otpadni materijal. Nakon obavljene zamene vodovodnih cevi, pravi vodoinstalater ostavi uredan prostor tako da ni ne primetite da je uopšte vršena neka intervencija. Našim klijentima je veoma bitno da se ovakav posao obavi što pre, pa je brzina, pored efikasnosti, jedan od presudnih faktora kada se angažuje vodoinstalater. Sve što je potrebno da popravka bilo kog kvara u Vašem domu protekne u najboljem redu, naši stručni vodoinstalateri će se za to pobrinuti.

Zamena vodovodnih cevi usled hitne intervencije podrazumeva:

  • Lokalizaciju curenja vode,
  • Zatvaranje glavnog ventila,
  • Skidanje pločica po potrebi,
  • Skidanje maltera dok se ne dođe do cevi,
  • Skidanje naprsle cevi i postavljanje nove cevi,
  • Otvaranje glavnog ventila i testiranje.

Vodovodne cevi bez obzira na njihov kvalitet, kad tad počinju da zakazuju, što zbog dotrajalosti, to zbog korozije ili dodatnog opterećenja. Vreme svakako utiče na njihovu oslabljenu funkcionalnost. Vodoinstalater Zvezdara uvek savetuje da ne štedite na vodovodnim cevima, ventilima jer one štite vašu bezbednost, a ujedno i dugotrajnost. Danas su najviše u upotrebi cevi koje su sačinjene od plastike, zbog izdržljivosti ali i jednostavnosti ugradnje i zamene. Vodovodne cevi takođe mogu biti napravljene i od bakra i olova.

Pravilno korišćenje vodovodnog sistema i njegovo održavanje će Vam uštedeti mnogo više vremena i novca. Naši vodoinstalateri su tu za sve vrste konsultacija i saveta, pa ukoliko imate neka pitanja nemojte se ustručavati da nam se obratite. Dostupni smo svakog dana, te nas možete kontaktirati u bilo kom trenutku, 24h dnevno, svakog dana u nedelji, čak i za vreme praznika. Kako ne bi došlo do iznenadnog pucanja cevi koje će sigurno naneti mnogo više štete, proverite na vreme Vaš vodovod i ukoliko je potrebno, naši vodoinstalateri će brzo i povoljno obaviti zamenu.

Uslugu zamene vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.