Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije koje podrazumevaju brz dolazak na adresu. Za odgušenje kanalizacije kao i za sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje kanalizacije podrazumeva mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i odgušenje kanalizacije woma vozilom.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Zvezdara

Odgušenje kanalizacijeKanalizacija je često podložna manjim ili većim zagušenjima. U zavisnosti od toga koliko je situacija ozbiljna, vodoinstalateri primenjuju različite metode. Ono na šta se klijenti najviše žale kada do problema sa kanalizacijom dođe, su neprijatni mirisi koji se šire po celom stanu. Jasno je da zapušena kanalizacija deluje kao noćna mora svakome, ali ne mora tako da bude. Uz kvalifikovane i iskusne vodoinstalatere, odgušenje kanalizacije može proći veoma brzo i bez nervoze. Naši vodoinstalateri će pre svega utvrditi šta je tačno uzrok zagušenja, a zatim preduzeti potrebne mere da se problem što pre otkloni. Dovoljno je da nas kontaktirate i dobićete najbolju uslugu u gradu, gde god da se nalazite.

Sporo oticanje vode je jedan od prvih znakova da sa kanalizacijom nešto nije u redu. Nemojte ignorisati ove naznake, već odmah kontaktirajte vodoinstalatera koji će brzo reagovati i sprečiti nastanak veće havarije. Ako se na vreme odradi snimanje cevi kamerom, može se ustanoviti da li su cevi podložne koroziji, pucanju i kog tipa je zagušenje. Kako biste sprečili da do ovakvih situacija dođe, morate znati da svaki kanalizacioni sistem zahteva pravilno održavanje kako bi se sprečilo njegovo zagušenje. Vodoinstalater Zvezdara ima najbolje vodoinstalatere u timu, spremne za sve predviđene i nepredviđene situacije. Posedujemo najsavremeniju opremu kojom svaki kvar otklanjamo brzo i efikasno. Svako odgušenje se vrši određenim metodama, koje mogu biti: odgušenje sajlom, mašinsko odgušenje kanalizacije, WOMA vozilom, elektro sajlom, pritiskom vode i specijalnom mašinom predviđenom za komplikovanije operacije.

Za Vas vršimo sve vrste odgušenja, veoma povoljno i uspešno. Ukoliko Vam je zapušena sudopera, kada, tuš kabina ili WC šolja, kontaktirajte nas u svakom trenutku i mi ćemo za jako kratko vreme doći na Vašu adresu. Ne ignorišite znakove koji ukazuju na mogućnost zagušenja. Brzim intervencijama će se Vaš kanalizacioni sistem ponovo osposobiti da obavlja svoju predviđenu funkciju. Naše radno vreme je 24h svakog dana u godini, a radimo čak i za vreme praznika. Obratite nam se za bilo koju hitnu intervenciju i mi ćemo doći za jako kratko vreme na Vašu adresu, gde god da se nalazite u Beogradu.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.