Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode se radi uz pomoć specijalnih termalnih kamera. Detekcija curenja vode otkriva i najmanje naprsnuće u vodovodnoj cevi bilo da se nalazi u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Zvezdara

Detekcija curenja vodeNudimo Vam sve vodoinstalaterske usluge po najpovoljnijim cenama u Beogradu, pozovite nas i zakažite određenu intervenciju u odgovarajućem terminu. Kvalifikovani vodoinstalateri su Vam na raspolaganju u svakom trenutku, bez obzira na doba dana i noći, što se posebno odnosi na hitne intervencije. Detekcija curenja vode je svakako hitna intervencija jer je veoma važno da se u najkraćem mogućem roku otkrije mesto gde voda curi. Ukoliko voda curi u zidu, odnosno primetili ste fleke od vode na zidnoj površini, to je jasan znak da je pukla cev i da je neophodno da se obavi lociranje curenja vode u zidu.

Detekciju curenja vode obavljamo brzo i precizno, a za to koristimo specijalne termalne kamere. Snimanje cevi termalnom kamerom nam omogućava najbolji pristup cevima i tako ćemo uočiti i najsitniju pukotinu. Nakon što detektujemo tačno mesto gde voda curi, možemo da preduzmemo neophodne mere da se izvrši reparacija vodovodne cevi, odnosno njena zamena. Takođe nas možete angažovati ukoliko Vam je potrebna detekcija curenja vode u zemlji. Svako curenje vode ukoliko se zanemari, može da izazove veće probleme bez obzira da li je reč o cevima u kupatilu ili cevima u zemlji. Kako biste izbegli sve neprijatnosti, pozovite nas odmah čim uočite neki od ovih signala.

Kod nas dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta. Samim tim što koristimo najsavremeniju opremu, možemo Vam pružiti uslugu po svetskim standardima, na najvišem nivou kvaliteta vodoinstalaterskih intervencija. U svakom trenutku nas možete pozvati ukoliko želite da se konsultujete sa našim vodoinstalaterima oko određene intervencije. Dežurni vodoinstalater će Vam ljubazno odgovoriti i pružiti sve neophodne informacije. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.