Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je najbolja metoda ispitivanja stanja kanalizacionih cevi. Snimanje cevi kamerom se može koristiti za detekciju naprsle cevi, zagušenja, curenja vode… Snimanje cevi kamerom daje tačnu lokaciju problema a samim tim i najbolji način da se problem reši.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Zvezdara

Snimanje cevi kameromSnimanjem cevi se najbolje mogu utvrditi neki od kvarova kao i gde je tačno došlo do zapušenja i koliki je zapravo problem. Kanalizacije mogu biti veoma nepredvidive, u njima se nalazi sav otpad koji dolazi iz naših vodovodnih i kanalizacionih cevi. Nekada se ne može tako lako ustanoviti kvar i upravo je zbog toga snimanje cevi kamerom jedna od najpouzdanijih metoda za otkrivanje problema. Snimanjem cevi se veoma lako može detektovati i dijagnostikovati bilo koji kvar u kanalizacionim cevima ili odvodu. Kada se koriste mašine za čišćenje kanalizacije, one ne mogu da registruju da li je cev napukla ili slomljena, tada nastupa snimanje cevi kamerom. Nije uvek isti poprečni presek cevi, kao i sistem odvoda, ali iskusan vodoinstalater zna koje dodatke za snimanje primenjuje u takvim situacijama.

Zagušenje kanalizacionih cevi često može da bude pravi pakao posebno jer svakim zaguđenjem preti da preraste u mnogo ozbiljniji problem. Kada do zagušenja dođe, obavezno se mora reagovati što pre kako bi se sprečio nastanak havarije i uraditi odgušenje kanalizacije. Naši vodoinstalateri će što pre doći na Vašu adresu i obaviti detaljnu kontrolu, s obzirom da se zagušenje cevi tretira kao hitne intervencije. Svi naši vodoinstalateri su obučeni za ovu vrstu posla i vrlo dobro znaju šta je neophodno da se ova intervencija obavi brzo i efikasno. Naš tim stručnih majstora je opremljen najsavremenijom opremom za snimanje i odgušenje cevi. Posedujemo kamere svih dimenzija koje će veoma precizno pokazati gde je došlo do zagušenja, ali i šta je razlog. Na taj način se utvrđuje kojim metodama će se vršiti odgušenje cevi.

U skladu sa potrebama tržišta i sve bržim razvojem tehnologije, naši profesionalni vodoinstalateri poseduju najbolju opremu, što obuhvata kamere visoke rezolucije i kvaliteta snimanja, svih uglova i svih delova cevi. Takođe je dostupan i kompjuterski nadzor snimanja. Bez obzira da li su u pitanju fizička ili pravna lica, Vaš dom ili poslovan prostor, kada do zagušenja dođe, mi nastupamo. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku jer je Vodoinstalater Zvezdara dostupan 24h dnevno, svakog dana tokom cele godine, kao i za vreme praznika za sve vodoinstalaterske usluge. Kada su hitne intervencije u pitanju, dolazimo što pre i rešavamo problem veoma povoljno.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.