Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu često spada u hitne intervencije. Zamena ventila za vodu se odnosi na zamenu glavnog ventila u kupatilu kao i ventila u zidu, EK ventila, ventila za veš mašinu. Zamena ventila za vodu kao i sve vodoinstalaterske usluge radimo za fizička i pravna lica 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Zvezdara

Zamena ventila za voduSvi vodoinstalateri uvek savetuju da je dobro povremeno proveriti cevovode, slavine, ventile i sve ono što prilikom kvara može da napravi štetu u Vašem domu. Preventivne kontrole će možda sprečiti nastanak većeg kvara izbog toga nemojte ignorisati ako primetite da nešto nije u redu sa Vašim uređajima ili sanitarijama. Što se tiče samih ventila za vodu, oni su i te kako važni u svakom vodovodnom sistemu. Kada su ventili loši, rizikujete da ukoliko dođe do pucanja cevi, izgubite veliku količinu vode, a samim tim se može prouzrokovati ozbiljna šteta. Ventili najčešće mogu stradati tokom zime, kada su temperature jako niske, što može dovesti do njihovog pucanja ili jednostavne zaleđenosti.

Zamena ventila za vodu se vrši za ventile svih modela, od kojih izdvajamo:

  • Propusni ventil
  • Ravni propusni ventil
  • Kuglasti ventil
  • Uzidni ventil
  • Sigurnosni ventil za bojler
  • EK ventil
  • Ventil za veš mašinu
  • Zamena virbla ventila…

Ako u najgorem slučaju dođe do pucanja cevi, pomoću glavnog ventila možete da zatvorite svu vodu i sprečite havariju dok ne stigne vodoinstalater. Redovnom kontrolom i zamenom ventila za vodu održavate svoj dom bezbednijim. Naši vodoinstalateri svakodnevno vrše zamenu svih ventila za vodu, s obzirom da postoje ventili koji su sačinjeni od različitih materijala. Nekada možete primetiti na vreme da li je ventil za vodu neispravan, ukoliko curi ili je oko samog ventila velika vlažnost. Takođe, ako se na neki način ventil ošteti ili jednostavno ne vrši svoju funkciju zatvaranja vode, ovo je jasan znak da nas pozovete. Zamena ventila za vodu spada u naše hitne intervencije i ako dođe do situacije da je ventil za vodu toliko oslabio i prilikom pucanja cevi kada pokušate da ga zavijete, pukne, voda će početi da izlazi velikom brzinom. Mi dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku i rešavamo svaku neprijatnu situaciju.

Možete nas uvek kontaktirati i preventivno, ukoliko sumnjate na ispravnost ventila za vodu. Naši vodoinstalateri su dostupni 24h nedeljno, tokom cele godine. Tu smo za sve preglede Vaših vodovodnih sistema, snimanja cevi kamerom i postavljanje sanitarija. Kada se kvar ustanovi na vreme, nema razloga za brigu jer naši kvalifikovani vodoinstalateri svaku sanaciju obavljaju na veoma visokom nivou.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.