Zamena slavine

Zamena slavine spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. Zamena slavine takođe podrazumeva i zamenu česmi i tuš baterija. Zamena slavine kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena slavine – Vodoinstalater Zvezdara

Zamena slavineZamena slavine, česme i baterije je jedna od najjednostavnijih intervencija u ovom poslu. Naravno, jednostavna je za nas koji se bavimo ovim poslom, za nekoga ko nije imao dodira sa sličnim popravkama nije preporučljivo da eksperimentiše. Na taj način može izgubiti dosta vremena i na kraju možda ipak neće uspeti da obavi zamenu ili će je obaviti polovično što će ponovo rezultirati nefunkcionalnošću. Zašto biste gubili sate na pokušaj zamene neke od navedenih komponenata, kada naši iskusni vodoinstalateri to mogu obaviti za jako kratko vreme. Dovoljno je da nas kontaktirate i zamena slavine, česme i baterije, šta god Vam je potrebno, će očas posla biti gotova.

Ako primetite da je slavina u Vašem kupatilu ili sudoperi popustila, oslabila ili da voda na česmi kaplje čak i kada je česma zatvorena, to znači da je došlo vreme da pozovete vodoinstalatera. Vodoinstalater će odmah znati da li je u pitanju neki manji kvar koji kada se popravi neće uticati na normalnu funkcionalnost slavine ili je ipak neizbežno da se izvrši zamena. Kako za sve ostale uređaje, tako i za česme, odnosno slavine, postoji velika ponuda modela na tržištu. Trendovi se jako brzo menjaju i kada je novi dizajn u pitanju, tada je i potražnja veća. Naravno, ovo je uglavnom slučaj kod ugostiteljskih objekata ili velikih poslovnih prostora koji drže do trendova.

Na tržištu postoje i termostatske baterije koje važe za jedne od najpouzdanijih tehnoloških izuma iz ove oblasti. Jako su dugotrajne i pružaju maksimalnu sigurnost, ali takođe štede energiju i vodu. Za sve vrste zamena, Vodoinstalater Zvezdara je dostupan 24h, na celoj teritoriji Beograda. Kod slavina je najbitnije da su skladu sa veličinom sudopere ili lavaboa, pa prilikom zamene, najbolje je konsultovati se sa vodoinstalaterom. Za naše iskusne vodoinstalatere, ove intervencije su rutinske i obavljaju se za jako kratko vreme. Radimo čak i za vreme praznika, svakog dana u godini i sve usluge obavljamo na najvišem nivou, zbog čega smo postali jedni od najangažovanijih vodoinstalatera u gradu.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.