Servis bojlera

Servis bojlera radimo za sve modele bojlera kao i proizvođača. Servis bojlera podrazumeva kompletan servis bojlera, montažu bojlera kao i zamenu bojlera, servis kuhinjskih bojlera… Za servis bojlera, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Servis bojlera – Vodoinstalater Zvezdara

Bojler je ubedljivo jedan od najvažnijih aparata bele tehnike u svakom domaćinstvu. Svakodnevne aktivnosti koje obavljamo u stanu ili kući, jednostavno ne mogu da izuzmu funkciju bojlera. Topla voda je uvek potrebna, što zbog pranja sudova, pranja ruku ili tuširanja. Kada dođe do kvara bojlera, to automatski sprečava normalno funkcionisanje u celom domu i potrebno je što pre otkloniti kvar. U takvim situacijama je najbolje pozvati pouzdanog majstora koji će za jako kratko vreme, na efikasan način obaviti servis bojlera. Pre nego što bojler u potpunosti prestane sa radom, on će možda davati naznake da nešto nije u redu. Recimo, voda se jako sporo zagreva ili je bojler previse bučan tokom zagrevanja, a u najgorem slučaju može doći i do provođenja struje.

Vršimo kompletan servis bojlera, koji obuhvata:

Servis bojlera

Čak i na najmanju sitnicu koja će kod Vas probuditi sumnju da sa bojlerom nešto nije u redu, bilo bi dobro kontaktirati vodoinstalatera. Stručno lice će najbolje prepoznati da li je Vaša sumnja bila opravdana ili bojler jednostavno šalje lažnu uzbunu. Iako bojleri imaju dug vek trajanja koji se popravkama može produžiti, nekada je ipak neizbežna kupovina novog. Čak i u tim situacijama je dobro konsultovati se sa svojim vodoinstalaterom, oko pravog odabira, s obzirom da je na tržištu veliki broj robnih marki i modela. Servis bojlera često zahteva zamenu određenih delova, poput zamene termostata na bojleru, grejača, instalacija i zamene sigurnosnog ventila. Pravi majstor će znati gde je najbolje poručiti rezervnu opremu, dobrog kvaliteta.

Bojleru je često potrebno čišćenje kamenca koji se godinama nataložio i u nekom trenutku opteretio grejače vode. Bez obzira na kvar koji može da se dogodi, nikako nije preporučljivo da problem pokušavate sami da rešite. Bezbednije je pozvati stručno i iskusno lice koje je kvalifikovano da taj posao obavi kako treba. Ne izlažite se bespotrebnom riziku i kontaktirajte naše vodoinstalatere. Mi ćemo za jako kratko vreme ustanoviti i eliminisati kvar. U slučaju da je potrebna zamena bojlera, tu uslugu takođe možete dobiti kod nas. Kontaktirajte nas i saznajte kako uz pravilno korišćenje i održavanje, možete Vašem bojleru da produžite rok trajanja. Dostupni smo 24h tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.