Hitne intervencije

Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Vodoinstalater Zvezdara je dostupan 24h dnevno za sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije. U slučaju hitne intervencije, naš dežurni vodoinstalater vam je na raspolaganju 365 dana u godini i za vreme praznika.

Hitne intervencije – Vodoinstalater Zvezdara

Hitne intervencijeNeke od najgorih situacija koje mogu da Vas zadese su da zateknete poplavu u svom kupatilu, da se neprijatni mirisi kanalizacije odjednom šire po Vašem stanu, da zapuši sudopera ili wc šolja. Naravno, spisak može biti i duži u zavisnosti do kakvih sve nepredviđenih slučajeva može da dođe. Svaki od nastalih kvarova koji mogu da se dogode izazivaju jedan novi stres kod klijenata. Dolazi do nervoze zbog dodatnih troškova koje nikako niste planirali, zatim kalkulisanja koliko će vremena biti potrebno da se obavi popravka i ono najvažnije – potraga za dobrim, iskusnim, stručnim i povoljnim vodoinstalaterom. Sve to dobijate na jednom mestu, kod nas.

Naša služba za hitne intervencije je obučena upravo za sve navedeno što može da se dogodi. Nije bitno koje je doba dana ili noći, kada dođe do hitnog slučaja, on zahteva hitnu intervenciju. Naši vodoinstalateri su dovoljno iskusni da brzo prepoznaju ozbiljnost problema i da odmah započnu sa radom. Dobar alat je pola posla i to svaki iskusan vodoinstalater zna, prema tome, svi naši vodoinstalateri poseduju samo najbolju opremu za sve vrste kvarova. Pucanje cevi je definitivno jedan od problema najhitnijeg prioriteta. Brza intervencija će sprečiti nastanak veće štete kod Vas, ali i kod Vaših komšija, ako je reč o stanu. Zapušena WC šolja takođe može da napravi pometnju u Vašem domu i potrebno je što pre da se izvrši otpušavanje. Ukoliko tokom pranja ruku sa upaljenim bojlerom osetite peckanje struje, veoma je važno da što pre kontaktirate vodoinstalatera da se otkloni kvar jer je tada u pitanju i Vaša bezbednost.

Hitne intervencije su za nas još jedan od rutinskih poslova. Tim koji čine naši kvalifikovani majstori, na svakodnevnom nivou obavlja veliki broj hitnih intervencija. Svesni smo da je brzina dolaska na adresu i brzina sanacije nekada presudna kako bi se sprečila havarija i zbog toga smo veoma ažurni. Pokrivamo celu teritoriju Beograda i zahvaljujući tome na Vašu adresu stižemo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo Vam 24h, sedam dana nedeljno, čak i za vreme praznika.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.