Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića spada u učestalije vodoinstalaterske usluge. Popravka vodokotlića podrazumeva popravku vodokotlića na zidu, popravku monobloka, popravku ugradnog monobloka kao i popravku kazančića. Popravka vodokotlića kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Zvezdara

Popravka vodokotlićaVodokotlić je možda najpodložniji čestim kvarovima zbog svakodnevnog i veoma čestog korišćenja. Nakon svakog odlaska u toalet, povlačenjem vode, mehanizam vodokotlića se postepeno troši. Kvar se nekada može dogoditi na zvonu vodokotlića ili na samom plovku. Ako primećujete da voda iz vodokotlića stalno curi, velika je verovatnoća da je gumica koja se nalazi na zvonu, vremenom popustila. Kamenac je takođe jedan od uzročnika zašto može doći do kvara. Vodoinstalater će najbolje proceniti da li je potrebna zamena samo određenih delova ili zamena kompletnog vodokotlića. Nekada guma na vodokotliću ne dihtuje dobro i zbog toga može doći do pucanja poluga ili tastera vodokotlića. Sama popravka, pa čak i kompletna zamena nije skupa, ali ako primetite da je došlo do oslabljenog rada na Vašem vodokotliću, najbolje je da pozovete naše vodoinstalatere.

Kada je reč o monobloku, ukoliko imate ugrađen u svom kupatilu ili poslovnom prostoru, naši vodoinstalateri su tu da vrše sve potrebne popravke oko održavanja, ali i nove ugradnje. Monoblok je mnogo praktičniji ako ne raspolažete velikim prostorom u kupatilu. Njegova pojava na tržištu je bila pravo inovativno otkriće i ocenjen je kao veoma praktičan za upotrebu, posebno u javnim toaletima. Jedna od prednosti monobloka je mogućnost izbora malog i velikog ispiranja, na taj način se vrši ušteda značajne količine vode. Kada dođe do kvara mehanizma na monobloku, popravka je kompleksnija nego kod običnog vodokotlića. Zbog toga ne bi trebalo da sami pokušavate da sredite problem jer za ovakvu intervenciju je ipak potrebno stručno i iskusno lice.

Naši vodoinstalateri vrše sve popravke klasičnih vodokotlića, monobloka i ugradnog monobloka. Kakav god kvar da je u pitanju mi Vam nudimo najbolja i najpovoljnija rešenja, na Vama je samo da nas kontaktirate. Dostupni smo svakog dana, 24h nedeljno, a radimo i za vreme praznika. Poslujemo na teritoriji opštine Zvezdara i okoline i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Ako primetite da vodokotlić ili monoblok zakazuju sa radom, pozovite nas što pre jer na taj način možete uštedeti novac koji biste dali za račune za vodu. Reagujemo brzo i efikasno pa će svaki kvar biti uklonjen za jako kratko vreme.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.